Protetica dentară

protetica.jpg
Protetica dentară este o ramură stomatologică care prevede realizarea unor lucrări dentare ce au ca scop integrarea morfo-funcțională și estetică a aparatului dento-maxilar.

Aceste lucrări protetice pot fi: coroane sau punți dentare, proteze dentare fixe sau mobile, fațete dentare, incrustații și dispozitive corono-radicualare. Pentru a beneficia de eficiență, rapiditate și exactitate, lucrările protetice vor fi realizate cu tehnologie CAD/CAM.

Această tehnologie presupune proiectarea și realizarea digitală a tuturor lucrărilor. În urma preparăii dintilor, cu ajutorul scannerului intraoral Dental Wings, reducem semnificativ din timpul petrecut pe scaun pentru amprentarea viitoarelor lucrări protetice și eliminam discomfortul provocat de amprentarea conventională. Totodată, cu ajutorul scanner-ului beneficiem de simulare 3D a dinților, cu posibilitatea de a alege pana la 9 nuante de culori a viitoarei coroane.

Cu ajutorul ghidajului digital permanent, lucrările provizorii vor fi realizate într-o singură zi, astfel eliminandu-se vizitele repetate la medicul dentist iar zâmbetul dumneavoastră nu va fi deloc afectat pe perioada tratamentului.